Grote, ruime villa voor 12 personen bij Reuzengebergte en IJzergebergte, Noord-Bohemen, Tsjechie.

- REEDS GERESERVEERD! -Foto's:

Vakantiehuis aan Lipnomeer te koop Huis villa Cesky Raj - IJzergebergte - Liberec Grote woning te koop Noord-Bohemen, Liberec Te koop ruime woning, met twee garages groot terras, 12 personen. Ruime villa te koop, mooie locatie Noord-Bohemen, Tsjechie Badkamer in groot vakantiehuis voor 12 personen. Mooie ruime villa, 12 personen op ruim perceel.
Ruime villa bij Reuzengebergte en IJzergebergte Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / n.o.t.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Zaskali 24, 46342 Hodkovice nad Mohelkou, Tsjechie
Perceel: ca. 1500 m2

Beschrijving onroerend goed:

Begane grond
Woonkamer 1
Deze woonkamer heeft een dubbele functie. Behalve comfortabel zitmeubilair staan er ook twee eenpersoonsbedden. Dit zijn box-springs gedekt met 4-seizoenen dekbedden. Bovendien is er een keukenblok voorzien van oven/kookplaat en aanrecht. De meest gebruikte keuken is boven.
Slaapkamer 1
zie de omschrijving van de woonkamer begane grond. Combinatie van woonkamer en slaapkamer. Box spring en 4 seizoensdekbedden.
Badkamer 1
Badkamer met alle noodzakelijke voorzieningen. Warmwatervoorziening via eigen boiler met voldoende capaciteit.

1e verdieping
Woonkamer 2
dit is de hoofdwoonkamer waar het hele gezelschap op comfortabel zitmeubilair kan vertoeven. Spelletjes doen/televisie kijken,naar de radio of naar de grote verzameling lp's uit de 70-er en 80 jaren luisteren. Deze woonkamer grenst aan de keuken.
Slaapkamer 2
de grote (ouder)slaapkamer met over 6 meter een ruime ingebouwde kast. Box spring en 4 seizoensdekbedden.
Slaapkamer 3
box spring met 4 seizoenendekbedden. Kleinere kast met een aantal legplanken.
Slaapkamer 4
box spring met 4 seizoenen dekbedden. Kledingrek. In de aangrenzende hal voldoende kastruimte met legplanken.
Badkamer 2
de hoofdbadkamer. Ook hier weer een eigen warmwatervoorziening middels een boiler. Voldoende stopkontakten voor aansluiting van föhn/scheerapparaat etc.
Badkamer 3
Deze ruimte grenst aan de sauna. Voor en na het saunagebruik wel zo gemakkelijk. Directe verbinding met het terras, om heerlijk af te koelen.
Keuken
volledig uitgeruste keuken met eigentijds servies en bestek. Ruim voldoende ook voor maximale aantal bewoners. Aan de eettafel voldoende plaats voor het hele gezelschap.

2e verdieping
Slaapkamer 5:
alle bedden voorzien van 4 seizoenendekbedden

Overig

Oprit en parkeerruimte.
Eigen oprit, met voor het pand voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto’s. Twee garages, inpandig, voorzien van roldeuren.

Het hele pand is voorzien van een alarminstallatie.
Satelietschotel en systeem aangesloten voor ontvangst van 200 zenders.
De warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. 3 boilers. Er is geen gasaansluiting in het pand. Verwarming door houtkachels, beneden 2 en boven 1 met aanvullend electrische radiatoren in alle ruimtes.
Staat van onderhoud; goed.
Staat van dak en muren goed.

Omgeving:

Het gebied Ceský Ráj is niet zomaar een locatie. Letterlijk vertaald het "Tsjechische Paradijs", bekend om haar indrukwekkende, ongerepte natuur en prachtig bewaard gebleven cultuurhistorisch erfgoed.

De recreatiemogelijkheden lopen uiteen van mountainbiken tot rotsklimmen en het gebied is zeer in trek bij natuurliefhebbers. Rust en schoonheid komen je hier werkelijk tegemoet!

Het bij Liberec horende skigebied Jested ligt op ca. 8 km van het stadje. Een cabinelift gaat naar de top van het gebied op 1012m.

Nog dichter bij de woning ligt de gloednieuwe luxe piste bij JERMANICE JAVORNIK. Het biedt een rodelbaan en een skigebied met moderne stoeltjeslift.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 1,5% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Zaskali 24
46342 Hodkovice nad Mohelkou
TsjechieContact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl