Mooi, ruim vakantiehuis te koop, nabij de rivieren Luznice en Moldau, Zuid-Bohemen, Tsjechie.

- Reeds verkocht ! -

Foto's:

Vakantiehuis, mooi object te koop in Tsjechie. Hot tub bij vakantiehuis, Zuid-Bohemen, Tsjechie. Tuin bij tweede huis, Luznice - Moldau, te koop Tsjechie. Carport bij huis, Zuid-Bohemen, Tjechie. ruim en goed onderhouden huis te koop in zuid-bohemen Tsjechie. Woonkamer, recreatiewoning, Tsjechische Republiek. Woonkamer, huis te koop, Tsjechie.
Schitterend in de nabijheid van de Moldau en Luznice gelegen, recreatie-woning, Zuid-Bohemen Tsjechie.
Vakantiehuis, mooi object te koop in Tsjechie. Eethoek van vakantiehuis, Zuid-Bohemen, Tsjechie. Keuken van tweede huis, Luznice - Moldau, te koop Tsjechie. Blokhut bij huis, Zuid-Bohemen, Tjechie. ruim en goed onderhouden huis te koop in zuid-bohemen Tsjechie. Woonkamer, recreatiewoning, Tsjechische Republiek. Douche, badkamer, huis te koop, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Kolodeje nad Lu nic , Tsjechie
Perceel: ca. 715 m2

Beschrijving onroerend goed:

Namens cli nt te koop een mooi en ruim vakantiehuis op een gewilde locatie in Zuid-Bohemen. Het huis is onderverdeeld in 4 verdiepingen incl. kleine zolder. De oppervlakte per verdieping (bouwperceel) is ongeveer 50 m2. (Die van de zolder is wat kleiner.)

In het onderhuis, welke verdeeld is in drie ruimtes, bevindt zich de zekeringenkast en de 380V aansluiting. Verder een opslag van tuinmaterialen, speelruimte en achterin een werkplaats met gereedschap, toilet, wasmachine, kleine vriezer en de hydrofoor voor de watervoorziening.

Op de 1e verdieping bevindt zich een entree met toilet, een woonkamer met houtkachel en een keuken. In de woonkamer is ook de doorgang naar het terras buiten en de trap naar de bovenverdieping.

Op 2e verdieping komt men via een kleine overloop op een kleine slaapkamer met 2 losse ledikanten. De andere slaapkamer is behoorlijk groter en heeft ook twee ledikanten en nog mogelijkheid voor een derde slaapplaats. Deze slaapkamer heeft ook een balkon.

Het zoldertje is leeg en wordt enkel gebruikt om de schoorsteen te vegen. Dit is in juli 2023 nog gedaan.

Verder het volgende vernieuwd of geplaatst:
- Het huis is van binnen medio 2012 gerenoveerd.
- De buitenzijde is in 2016 geheel opnieuw gestuct en voorzien van een nieuw terras.
- 2018 Blokhut gezet (3 slaapplaatsen; en er is elektra-aansluiting)
- 2021 dak carport vervangen
- 2021 douche gerenoveerd
- 2021 overkapping hottub geplaatst
- 2021 hottub geplaatst met regenwatervoorziening

Het uitermate goede drinkwater komt uit eigen waterput op 19 meter diepte. Kwaliteit is uitstekend. Verwarming geschiedt middels de houtkachel en is ruim voldoende (7 kW). Bijverwarming is elektrisch. (Verder is er nog ongeveer 20 m3 gezaagd en gekloofd openhaardhout.) Het huis is aangesloten op het gemeentelijk riool.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Kolodeje nad Lu nic E133, Tsjechi

Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl