Te koop: Riant, sfeervol familiehuis in Spindleruv Mlyn, Reuzengebergte, Tsjechie.

- VERKOCHT ! -Foto's:

Huis te koop Spindleruv Mlyn, zeer idyllisch. Woonkamer van landhuis, skigebied, Reuzengebergte, Tsjechie. Huis te koop, Krkonose, zeer idyllisch. Familiehuis te koop, Reuzengebergte, Tjechie. ruim huis, slaapkamer, te koop in Reuzengebergte, Tsjechie. Chalupa te koop in rustig gedeelte Spindleruv Mlyn, Tsjechische Republiek. Badkamer van woonboerderij te koop, Tjechie.
Te koop: Riant, sfeervol familiehuis in Spindleruv Mlyn, Reuzengebergte, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Labská 74, 54351 Špindleruv Mlýn, Tsjechie
Woonoppervlakte: ca. 390 m2

Beschrijving onroerend goed:

Te koop, een stenen karaktervol oud schoolgebouw uit de Oostenrijkse tijd (1905) gelegen in het nationaal park van het Reuzengebergte (KRNAP) in de gemeente Špindleruv Mlýn, 5 km ten zuiden van het dorp, op de zuidoost helling op 650 meter hoogte, ongeveer 50 meter boven de Elbe.

In 2002 is het huis geheel gerenoveerd waarbij de typerende houten kapconstructie volledig is behouden en grotendeels zichtbaar is gemaakt. De inboedel is integraal onderdeel van de verkoopprijs.

Indeling beneden:

brede gang (2,6 m) met een voor- en achterdeur met links een huiskamer van 8x8 meter met openhaard en 9 ramen; rechts een woonkeuken met alle moderne apparatuur (oven, inductieplaten, afwasmachine, etc.). Verder een badkamer met een tweepersoons jacuzzi en wc, en een natte cel met twee wc’s, twee douches en drie wastafels. Een boilerruimte (3,5 m2), een werkplaats (7,2 m2) waar de cv ketel hangt en nog twee opslagruimtes ( 7,2/10,6 m2). Vanuit de centrale brede gang is een kelder onder de trap bereikbaar van ongeveer 6 m2.

Indeling boven:

Grote centrale hal (47 m2) waaraan vier slaapkamers, een wc en een wasruimte met wasmachine en droger (3,6 m2) zijn gelegen. Een slaapkamer (15 m2) met twee bedden, twee slaapkamers (elk 26 m2) met vier bedden en een grote slaapkamer (39 m2) met 8 bedden. Aan achterzijde is via een grote deur en een aansluitend bruggetje direct het wandel-/fietspad bereikbaar dat achter het huis loopt. Alle bedden hebben kwaliteitsmatrassen.

Installaties en aansluitingen nutsvoorzieningen:

Het gebouw wordt verwarmd middels een elektrische CV ketel; de thermostaat kan op afstand telefonisch aan/uit of hoger/lager gezet worden. Het afvalwater loopt via twee septic tanks in een beekje. Het drinkwater is direct afkomstig van een bron die 50 meter boven het huis ontspringt. De elektrisch installatie is driefasig (400 V) met een vermogen van 43,6 kVA. Ook ligt er nog een kabel van het telefoonnet (niet aangesloten). Op het dak staat een schotelantenne met een dubbele kop voor ontvangst van radio en tv via twee satellieten.

Buiten:

Een groot terras van 3 bij 16 meter, tuin van ongeveer 60 m2 met barbecue en vuurplaats en een stenen opslagplaats voor hout onder het huis.

Ligging:

Er ligt een deels onverharde weg van 300 m vanaf het bruggetje over de Elbe. Nabij het huis zijn er 4 ŕ 5 parkeerplaatsen. Achter het huis loopt het wandel- en mountainpad nog meer dan 1 km door tot aan een hoogte van 850 meter. Skiën is mogelijk met de sleeplift die 50 meter achter het huis ligt met een weliswaar niet al te lange maar wel afwisselende helling. Het huis ligt midden in het nationaal park van het Reuzengebergte waar nieuwbouw verboden is. Het huis beschikt over een oude krachtige zaagmachine (380 V) speciaal voor boomstammen

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2%, excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven tot 5-6% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Labská 74, 54351 Špindleruv Mlýn, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl