- VERKOCHT - Luxe, ruime villa direct aan 27-holes golfbaan, met zwembad en sauna, Zuid-Bohemen.

Mooi huis in rustig dorp Javornik, bij Reuzengebergte, Tsjechie  Krasny dum na prodej, Broumovska   Villa am Obora Golf, mit Schwimmbad und Wellness, Tschechien.     

Foto's:

villa met zwembad, bij golfbaan, aan meer Tsjechie. villa met zwembad en sauna Tsjechie. Zeer luxe villa te koop Tsjechie. Villa te koop, Nova Bystrice, met zwembad Tjechie. ruim en luxe huis te koop in Zuidbohemen Tsjechie. Slaapkamer, huis te koop bij golfbaan en meer, Tsjechische Republiek. Slaapkamer, huis te koop, Tsjechie.
Mooie, ruime villa, zwembad, golfbaan, Zuid-Bohemen Tsjechie.
Hal boven, villa te koop Tsjechie. Badkamer. Villa te koop, Zuid-Bohemen, Oostenrijk, Tjechie. Badkamer van ruim huis, te koop bij golfbaan Nova Bystrice, Tsjechie. Villa in de winter, binnenzwembad, Tsjechische Republiek. Golfbaan, huis te koop, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: Op aanvraag
Niet inbegrepen / k.k.: overdrachtsbelasting en provisie
Adres: Obora 845, Tsjechie
Perceel: ca. 1550 m2

Beschrijving onroerend goed:

Deze prachtige ruime en luxe villa met binnenzwembad, sauna, dubbele garage, 4 slaapkamers en 4 badkamers, bieden wij namens eigenaar te koop aan.

Enkele gegevens:
Bouwjaar 2006/2007
Inhoud 1703 M3
Woonopp. 380 M2
4 badkamers, waarvan 1 met stoomcabine en massage douche, 2 met ligbad waarvan 1 ook met massage douche en 1 met gewone douche, 1 met alleen douche. Alle badkamers uitgerust met vloerverwarming, bidet en toilet.
4 ruime slaapkamers, 40,20,20,12 m2
Ruime Sauna voor 8 personen
Indoor Zwembad verwarmd 26 m2, 1,50 m diep
Jetstream, Airjets en verlichting in Zwembad
indoor dubbele garage
gas openhaard met remote
Balkon 40M2
Terras 76 m2

Omgeving:

Gelegen in Nova Bystrice TsjechiŽ (zuid-Bohemen) op Obora Golfvillage bij een meer met fantastisch uitzicht. De villa is gelegen binnen 2 km van Oostenrijk, en bevindt zich in een waar golfparadijs met 4 golfbanen direct om het huis waarvan 2 in Oostenrijk. Het huis kan heel goed als beleggingsobject worden geexploiteerd, met een ROI / rendement van 4 tot 6% netto.

Wilt u genieten van het Tsjechische landschap, cultuur en rust dan kunt u natuurlijk zelf de villa gaan bewonen. Uiteraard kunt u het ook als vakantiewoning houden, en regelmatig genieten van uw vrije tijd.

Naast gebruik als 2e huis en/of vakantievilla voor familie en vrienden kunt u deze villa ook uitstekend verhuren (zelfstandig of via het parkmanagement). De verhuur levert een behoorlijk rendement op.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Obora 845, TsjechieContact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl