Aan skipiste bij Lipnomeer gelegen villa, met inpandige garage te koop, Zuid-Bohemen, Tsjechie.

 Makelaar Tsjechie   Haus kaufen Lipnosee - Tschechien  

--- Dit huis is reeds gereserveerd! ---Foto's:

Ruime villa aan skipiste bij Lipnomeer, met garage, Zuid-Bohemen te koop in Tsjechie. Villa te koop, aan skigebied Lipno - Kramolin - Tsjechie. Zeer luxe villa te koop Tsjechie. Fantastisch bij Lipnomeer gelegen, ruim gebouwde villa, met garage, te koop, Zuid-Bohemen, Tjechie. Fantastisch bij Lipnomeer gelegen, ruim gebouwde villa, te koop, Zuid-Bohemen, Tsjechie. Fantastisch bij Lipnomeer gelegen, ruim gebouwde villa, te koop, Zuid-Bohemen, Tsjechische Republiek. Fantastisch bij Lipnomeer gelegen, ruim gebouwde villa aan skipiste te koop, Zuid-Bohemen, Tjechische Republiek.
Fantastisch bij Lipnomeer gelegen, ruim gebouwde villa, direct aan de skipiste, te koop, Zuid-Bohemen, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Lipno nad Vltavou 208, Tsjechie
Perceel: ca. 460 m2

Beschrijving onroerend goed:

Te koop, namens client, een mooie, vrijstaande villa aan de bosrand en op loopafstand (skiafstand) van de skilift en skipistes van Kramolin - Lipno. Het huis heeft een grote, inpandige garage met een vliering. Er is ook een verwarming aanwezig (voor als er in de winter skischoenen staan). Alle vertrekken in het huis zijn ruim te noemen.

Beneden is een badkamer met douche, wastafel en wc. Een slaapkamer voor 2 personen. Woonkamer met open keuken en er is een doorgang naar het terras.

Vanuit de hal is er een trap naar boven waar nog 3 ruime slaapkamers zijn. Vanuit twee slaapkamers is er toegang tot het balkon. Vanaf het balkon is er uitzicht op het Lipnomeer. Alle slaapkamers en ook de hal boven hebben een dakraam. Er is een aparte ruimte voor de wc en een badkamer met 2 wastafels en een bad.

Verhuur mogelijkheden:

U kunt het huis natuurlijk geheel voor eigen gebruik reserveren, maar desgewenst kunt u het huis natuurlijk ook verhuren, zodat deze investering nog wat meer rendement zal opleveren. In Lipno zijn er ruim voldoende mogelijkheden om de verhuur uit te besteden aan betrouwbare bureau's / contactpersonen, zodat u dit van op afstand kunt (laten) verzorgen.

Omgeving Lipno - Lipnomeer - skigebied Kramolin:

Aan de rand van het dorp Lipno - op de heuvel - ligt Villapark Lipno. Tegenwoordig direct aan de skilift en skipistes van het skigebied Lipno - Kramolin. Een kleinschalig vakantiepark met 20 luxe villa`s.

Dicht bij de toeristische bedrijvigheid in zomer of winter, maar ook een ideale stek voor de rust die veel vakantiegangers zoeken. Het villapark ligt naast een uitgestrekt bosgebied, op loopafstand van de vele voorzieningen in het dorp. Vanuit het park loopt u door het bos naar de skipiste! In de nabije toekomst zal een skilift worden aangelegd die direct grenst aan het villapark. Daardoor wordt de afstand naar de pistes n g korter. Wintersport vanaf de voordeur!

Lipno Nad Vltavou ligt pal aan het Lipnomeer, in de provincie Zuid-Bohemen. Dit gebied, in het zuiden van Tsjechi , is slechts 12 km verwijderd van de Oostenrijkse grens, en is ook bij de Tsjechen zelf erg geliefd als vakantiebestemming.

Het dorp heeft zijn ontwikkeling te danken aan de bouw van de stuwdam (1950 - 1959), waardoor het grootste recreatiemeer van Tsjechi is ontstaan.

Lipno ligt op een hoogte van 776 meter. De afstand Utrecht Lipno is 900 km.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Lipno nad Vltavou 208, Tsjechie

Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl