Idyllisch landgoed / kasteeltje (B&B, pension, camping) ter overname, nabij de Moldau, Zuid-Bohemen, Tsjechie.

- VERKOCHT -

Foto's:

Horeca-object te koop in Tsjechie. Horeca object te koop in centraal-Bohemen, Tsjechie. Zeer grote villa met 7 appartementen te koop Tsjechie. Villa te koop, volop mogelijkheden voor pension / hotel / bed and breakfast, met zwembad Tjechie. ruim en luxe huis te koop in midden-bohemen Tsjechie. Gezamenlijke ruimte, de bar, Tsjechische Republiek. Appartement 3, huis te koop, Tsjechie.
Schitterend in de nabijheid van de Moldau gelegen, horeca-object, hotel te koop, Zuid-Bohemen Tsjechie.
Appartement 2 in villa te koop Tsjechie. Keuken. Villa te koop, midden-Bohemen, Tjechie. Eetkamer van appartement in ruim huis, te koop Tsjechie. Slaapkamer, appartement 1, in villa te koop Tsjechie. Slaapkamer, appartement 4. Villa te koop, Bohemen, Tjechie. Badkamer van ruim huis, te koop Zuid-Bohemen, nabij Moldau, Tsjechie. Badkamer van ruim huis, te koop Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: - CZK
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Kolodeje nad Lu nic , Tsjechie
Perceel: ca. 4.400 m2

Beschrijving onroerend goed:

Namens cli nt bieden we te koop aan dit prachtige landhuis de "Ridderhof", gelegen in het glooiende landschap van Zuid-Bohemen. Dit kleine kasteeltje heeft vier royale slaapkamers, twee badkamers en een goed ingerichte keuken. Een mooie lichte woonkamer maakt de woning af. De grote omheinde tuin is zowel een oase van rust met veel privacy als een heerlijke speelplaats.

De oude adellijke hoeve stamt uit de 14e eeuw, en is in 2004 grondig gerestaureerd. Een groot terras met prachtig uitzicht over het dal van de Luznice grenst direct aan de woonkamer. In de tuin ligt een zwembad met tevens een groot terras.

In het tweede gedeelte van het pand (de vroegere voorraadschuur, met schitterende balken) kunnen meerdere appartementen gerealiseerd worden (of een klein pension of B&B).

Technische gegevens van het pand:
Binnenmaat van de woning is ca 8,30 bij 11,0 meter.
De dakpannen en de schoorsteen zijn in 2005 vernieuwd tijdens de restauratie.
De buitengevel is in 2018 opnieuw geverfd.
Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.
Het woonhuis wordt elektrisch verwarmd. Er zijn twee boilers. E n voor de keuken plus een badkamer. De andere voor de tweede badkamer.
De watervoorziening vindt plaats door middel van een eigen bron. In de kelder staat een moderne wateronthardings-installatie. Aangevuld met UV desinfectie. De gehele installatie is in 2018 grondig onderhouden.
Het zwembad is van omstreeks 2011. Voorzien van pomp en zandfilter. Afmetingen 8,0*3,5 meter. 1,5 meter diep.
In het gehele gebouw is een alarminstallatie aanwezig. Deze wordt in twee eenheden ingeschakeld (de voorraadschuur is de ene en de woning+tussengebouw de andere unit). Het alarm werkt (oorverdovend) en tegelijkertijd wordt een telefoonnummer gebeld.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Kolodeje nad Lu nic 12, Tsjechie

Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl