Mooie, ruime villa met zwembad, 4 slaapkamers, 2 badkamers, op rustige locatie te koop in Bobr, gemeente Zacler, Reuzengebergte, TsjechiŽ.

- Reeds verkocht! -


Foto's:

Vakantiehuis Karlsbad Huis 8-10 personen, Reuzengebergte, zwembad Keuken van woonboerderij Zacler Woonkamer, vrijstaande vakantiewoning Tsjechie Eetkamer vakantiewoning, te koop bij Reuzengebergte, Tsjechie Grote slaapkamer in mooi te koop staand pand, regio Trutnov. badkamer vakantiehuis Trutnov, Reuzengebergte
Ruime vakantiewoning te koop in Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / n.o.t.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Bobr 114, Zacler, Tsjechie
Perceel: ca. 1625 m2

Beschrijving onroerend goed:

Namens client te koop een mooi, ruim landhuis, volledig gerenoveerd ca. 2005-2006, inclusief isolatie en drainage rondom de buitenmuren. Het huis, de villa is in uitstekende staat.

Indeling beneden (begane grond):

Hal, keuken met eetkamer, verder de woonkamer, een slaapkamer, badkamer met bad, wastafel en WC. Vanuit de hal verder naar een werkruimte en opslagruimte.

Deze laatste ruimtes hebben ook nog een aparte voordeur, aparte poort en oprit; dus ze zijn uitermate geschikt om nog een extra, zelfstandige woning te creŽren. Bijvoorbeeld als gastenverblijf.

Eerste verdieping:

Wordt bereikt via een massief houten trap. Er zijn drie slaapkamers, een grote badkamer met bad en wastafel en WC; verder is er nog een walk-in-closet.

Tuin en bijgebouwen:

De tuin van ca. 1500m2 is omheind, en er is een dubbele garage beschikbaar. Het huis heeft een groot zwembad (opbouw) in de tuin staan momenteel. Achter de garage is een kleine veranda aangebouwd, met buitenhaard, c.q. buiten-BBQ.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Bobr 114, gemeente Zacler, TsjechiŽ


Contact:

Hartmanova.eu
Joost Koch
Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl