Mooie familiewoning op ruim perceel met zwembad in rustige wijk van Breclav, Zuid-MoraviŽ, TsjechiŽ.

Verkocht!

Mooi huis in rustige wijk Breclav, Zuid-Moravie, Tsjechie  Krasny dum na prodej, jizny Cechy   Schoenes Haus oder Ferienhaus zu verkaufen Moldaustausee, Lipno, Oberplan, Suedboehmen, Tschechien.     

Foto's:

Huis te koop Zuid Moravie Breclav Tuin huis Breclav, te koop Moravie, Tsjechie. Woonkamer huis, te koop Tsjechie. Huis te koop, Zuid-Moravie, Tjechie. ruim huis, te koop in Tsjechie. Badkamer, huis te koop in rustig plaatsje Breclav, wijnregio, Tsjechische Republiek. De buurt, rustige omgeving, huis te koop, Tsjechie.
Mooi, ruim vakantiehuis te koop Tsjechie. Rustig bergplaatsje, Reuzengebergte.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: - CZK
Niet inbegrepen / k.k.: overdrachtsbelasting en provisie
Adres: Skolni 15, Breclav, Tsjechie
Perceel: ca. 700 m2

Beschrijving onroerend goed:

Te koop in een rustige wijk van het stadje Breclav in de zonnige wijnstreek van Zuid-MoraviŽ, een van de meer gewilde regio's van Tsjechie, dit leuke en goed onderhouden huis, met grote tuin en zwembad.

Deze familiewoning is een tussenwoning, met 2 verdiepingen, met zadeldak, met zolderruimte die nog uitgebouwd kan worden (waardevermeerdering). Tussen 2002 en 2010 is de woning gerenoveerd (nieuwe waterleidingen, riolering, elektriciteitsleidingen, gasleidingen, nieuwe vloerbedekking, stucwerk binnen en buiten, nieuwe schoorsteen voor open haard, het bouwen van een nieuwe open haard in de woonkamer, en de aansluiting hiervan aan het verwarmingssysteem, nieuwe betegeling van de wanden, nieuwe kunststof kozijnen op de tweede verdieping, nieuwe hygiŽnische inrichting; badkuip, douche, WC, nieuwe keuken, vervanging van de interieur deuren op de tweede verdieping). De woning heeft veel kamers en biedt diverse mogelijkheden (familiewoning, verhuur, tweede woning etc.). Bebouwd oppervlak is 120m2 en de woning is aangesloten op alle voorzieningen, waterleiding, gasnet (combi-ketel), riolering en elektriciteit. In de tuin bevinden zich een schuur, zwembad en buiten haard.

Omgeving:

Zuid MoraviŽ is het bekendste en beste wijngebied van TsjechiŽ en heeft een rijke cultuur.
Van de meer dan 10.000 wijnkelders die TsjechiŽ kent, is het grootste deel gelegen in deze streek. Kenners beschouwen dit gebied van vergelijkbaar prestige als het Franse Champagne. Met name in het gebied tussen Breclav en Uherskť Hradiste gaat het oogstseizoen met veel folklore gepaard: prachtige, kleurrijke klederdracht, versierde bouwkunst, traditionele muziek en jaarlijks terugkerende feesten, met als hoogtepunt de wijnfeesten in september.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 1,5% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Breclav, Zuid-Moravie, Tsjechie

Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl