Mooi groot vakantiehuis (of B&B) te koop op een rustig plekje bij het Reuzengebergte, Tsjechie.

--- Reeds verkocht ! ---Foto's:

achterkant huis Reuzengebergte Te koop charmant huis leuk bergdorpje, Reuzengebergte Tsjechie. omheinde tuin - regio Trutnov, te koop in het Reuzengebergte in Tsjechie. Huis te koop, Krkonose, Tjechie. Vier slaapkamers in ruim huis, te koop in Tsjechie. Keuken van het mooie vakantiehuis, te koop in rustig bergplaatsje, Tsjechische Republiek. Stukje van de tuin, rustige omgeving, huis te koop, Tsjechie.
Mooi, ruim vakantiehuis te koop Tsjechie. Rustig bergplaatsje, Reuzengebergte.
Woonkamer huis Reuzengebergte Te koop charmant huis leuk bergdorpje, Reuzengebergte Tsjechie. De keuken van de mooie vakantievilla, te koop in het Reuzengebergte in Tsjechie. Huis te koop, Krkonose, Tjechie. Grote zolder in ruim huis, te koop in Tsjechie. Garage van het mooie vakantiehuis, te koop in rustig bergplaatsje, Tsjechische Republiek. Stukje van de tuin, rustige omgeving, huis te koop, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: - CZK
Niet inbegrepen / n.o.t.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Bernartice ev.c.103, Tsjechie
Perceel: ca. 3000m2

Beschrijving onroerend goed:

Namens cliŽnt te koop aangeboden op een rustige locatie op "steenworp" afstand van het Reuzengebergte, een mooi, groot huis met vier verdiepingen. Het huis is in 2006 geheel verbouwd en gerenoveerd, en sindsdien goed onderhouden, en o.a. voorzien van nieuw "driedubbel" glas en nieuwe kozijnen.

Vanwege de afmetingen ook zeer geschikt als B&B, en/of mini-camping. De garage en aanverwante ruimtes zijn op de begane grond; daarboven bevinden zich de woongedeeltes.

Op de eerste verdieping zijn de leefruimtes: een hele grote woonkamer met open haard.
De woonkamer heeft een royale zithoek en een grote eettafel voor 12 personen.
De keuken is ruim, heeft een afwasmachine, keramische kookplaat en losse combi magnetron, grote oven en flinke koelkast.
In de eet & leef keuken staat ook nog een flinke tafel voor 6 personen.
Verder op de eerste verdieping een WC en een badkamer met douche en 2 wastafels.
Boven zijn drie grote slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, slaapkamer twee een tweepersoonsbed en twee stapelbedden en de derde slaapkamer een tweepersoonsbed en een stapelbed. Deze kamer heeft een balkon. Op deze verdieping is ook een badkamer met bad, douche, toilet en 2 wastafels.

De zolder is een mooie open ruimte, die zich goed leent voor verdere uitbouw.

Om het huis ligt een grote omsloten tuin met een appelboomgaard; er is een schuur en nog een garage gesitueerd.

Het huis ligt helemaal vrij en er zijn geen directe buren. De weg voor het huis is doodlopend dus is er heel weinig verkeer.

Omgeving:

In het dorpje Bernartice is een kleine supermarkt waar je behoorlijk veel kunt kopen, deze winkel is lopend te bereiken. In Trutnov (15 min. rijden) zijn grote supermarkten waar u alles kunt krijgen.

Vanuit het huis loopt u zo de vrije natuur in, het huis ligt aan de rand van het dorp tegen een groot natuurgebied aan.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Bernartice ev.c.103, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl