Camping te koop op mooie rustige locatie, inclusief pension, ruim 8 hectare, Zuid-Bohemen, Tsjechie.

Verkocht!

Camping met pension en zwemvijver te koop, Zuid-Bohemen Tsjechie  Kemp na prodej, jizny Cechy   Campingplatz mit super Lage zu verkaufen mit Gästehaus, Wohnung, Schwimmbecken und Wochenendhaus, Südböhmen.     

Foto's:

Voorzijde van het pension in de winter Uitzicht over de camping met de heuvels van Sumava gemeenschappelijke ruimte van pension - restaurant Sauna bij de camping. Ruime villa te koop, mooie locatie Noord-Bohemen, Tsjechie Zicht op de camping zomer luchtfoto camping met drone
Grote foto - pension - restaurant - camping te koop Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / n.o.t.k.: overdrachtsbelasting
Adres: Racov, Tsjechie
Perceel: ca. 8,3 hectare

Beschrijving onroerend goed:

De camping beslaat ruim 8 ha en is gelegen in een beschermd natuurgebied aan de rand van het nationale park Šumava (Boheems Woud) in Zuid-Bohemen. Te koop is het gehele bedrijf, dus ook het pension met inboedel, het toilet gebouw met daarboven het woonhuis en verdere opstallen. Tevens de bijbehorende landerijen welke in gebruik zijn als camping met 80 vlakke plaatsen, waarvan 60 met elektra. De vergunningen. Verder diversen, zoals tweedehands tractor met maaigarnituur. Het natuurbad is 35 bij 45 meter en wordt gevoed door het beekje. Het pension (rookvrij) staat centraal op de camping en heeft 22 bedden. Er is een bar met terras, met houtkachel en restaurant. Half verscholen in het bos staat nog een chaletje, een klein zomerhuisje, dat verhuurd zou kunnen worden. Installatie voor draadloos internet. Zeer uitgebreide bibliotheek, ook E-books. Jongerenruimte. Tafeltennistafel. Sauna.

Omgeving:

Šumava is de Tsjechische naam voor het Boheemse woud. Nationaal park Šumava is een UNESCO "Biosphere Reserve" en is met 69030 hectare het grootste Nationaal park in Tsjechië. Het maakt, samen met het Beierse woud, deel uit van het grootste Midden-Europese woudgebied en wordt ook wel de "Groene long van Europa" genoemd.

Het park is bijzonder geschikt voor buitensportactiviteiten. Jaarlijks bezoeken zo´n 2 miljoen mesen het gebied en het merendeel daarvan komt om te wandelen en fietsen in de zomer en te skiën en langlaufen in de winter. Maar er zijn ook andere activiteiten zoals paardrijden, kanoën en ook een rit in een hondenslee behoren tot de mogelijkheden.

Tsjechië en dus ook Šumava heeft een dicht netwerk van uitstekend gemarkeerde wandel- en fietspaden.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 1,5% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Racov, TsjechieContact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl