Luxe woonboerderij, 2 gasten verblijven annex vakantiewoningen en camping in zeer goede staat, te koop, TsjechiŽ, regio Broumov.

- Niet langer beschikbaar, niet langer te koop -


Foto's:

Huis te koop Noord-Bohemen, Broumov. Camping met diverse huizen en bijgebouwen, Broumov Tsjechie. Woonkamer huis, te koop Tsjechie. Huis te koop, Noord-Bohemen, Broumov, Tjechie. ruime vakantiehuizen, de keuken, te koop in Tsjechie. Badkamer, huis te koop in rustig plaatsje Vernerovice, Tsjechische Republiek. Huis, vakantiehuis, winter, huis te koop, Broumov Tsjechie.
Mooi, ruime vakantiehuizen en/of camping te koop Tsjechie. Regio Broumov.
 

Kenmerken:

Vaste prijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Vernerovice, Tsjechie
Percelen: ca. 6000 m2

Beschrijving onroerend goed:

Vernerovice 131 woonboerderij, 2 vakantiewoningen De Roos en camping.

De woonboerderij

In 2001 compleet gerestaureerd en opnieuw ingericht. Alle leidingen van water en elektriciteit compleet nieuw geÔnstalleerd, vloerverwarming en een waterzuiveringsinstallatie. Bij de verkoop is inbegrepen de complete inrichting zoals die nu is.

In 2018 - 2019 zijn er 36 zonnepanelen en 8 zonnecollectoren geÔnstalleerd met 9 kw opslag via accuís. In de garage staat een nieuwe 1500 liter boiler en wordt verwarmd door de zonnecollectoren en panelen.
Oppervlakte woonboerderij: Lengte 20 meter, breedte 10 meter en ongeveer 8m hoog in de nok.

Ruime tuin met diverse fruitbomen 6000 m2 met BBQ en rookkast, houtopslag.

Het huis heeft aan de buitenkant een overkapping met dakpannen aangelegd in 2009 en een comfortabele serre met houtkachel.

Grote hal met authentieke boogconstructies met toegang naar de kelder ( 20 m2), trap naar de 1e verdieping, toegang naar de woonkamer (eind 2018 nieuwe infrarood plafondverwarming), naar de slaapkamer (12 m2) ingericht met slaapbank, de ruime badkamer (12m2) incl dubbele douche en wastafels, toilet. Met gang naar de 6persoons sauna, in 2006 gerealiseerd (18m2). Op de benedenverdieping is de garage - werkplaats (26m2), hierin is de nieuwe 1500 l boiler geÔnstalleerd evenals de 9 kw accupakket voor het zonnepaneel systeem.

Woonkamer (65 m2) met infrarood plafondverwarming, met ondersteuning van elektrische verwarming, vloerverwarming; houtgestookte kachel, schoorsteen gereviseerd in 2018. Ruime ingerichte serre van 18 m2 met prachtig tuinzicht. Aansluitend open volledig ingerichte moderne keuken met afwasmachine etc. telefoon en internetverbinding.

Er zijn 2 internet verbindingen : 1 via ADSL en 1 via een straalverbinding.

Op 1e etage : ruime hal (20 m2) met toegang naar de ruime badkamer (15 m2) met groot 2 persoons ligbad, douche en toilet en de zeer ruime slaapkamer (32 m2) ingericht met 1e klas ruime lits-jumeaux. Vanuit de hal is er toegang tot de zeer ruime zolderverdieping van 2 etages. Hier zijn nog veel mogelijkheden voor uitbreiding voor b.v. extra appartementen en/of slaapkamers.

Vernerovice 131 : de 2 vakantiewoningen

De 2 vakantiewoningen zijn gebouwd in een voormalige hooischuur van meer dan 100 jaar oud, voorzien van modern comfort met behoud van de sfeer en ruim van opzet. De verwarming door het hele huis en de appartementen is met behulp van houtkachels en wordt ondersteund door elektriciteit. Bij de nieuwbouw is er gebouwd met respect voor het oude, maar hebben we wel gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Het warm water komt van boilers, in het hele gebouw ligt vloerverwarming en de isolatie is op het hoogste niveau gebracht. Op ons terrein hebben we een eigen waterzuiveringsinstallatie, zodat al ons afvalwater schoon de beek ingaat.

Elke vakantiewoning is geschikt voor max. 6 personen, voorzien van ruime woonkamer met vloerverwarming, sfeervolle houtkachel. Zonneterras en tuin op het zuiden met tuinmeubilair. Op 1e etage : 2 slaapkamers, waarvan 1 met lits-jumeaux en de ander met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en ligbad.

Vernerovice 131: Camping Aktief

Bij de woonboerderij hebben wij voorzieningen voor 32 campingplekken, WIFI, elektriciteitsaansluitingen, luxe toiletten en douches met vloerverwarming, wasmachine en de ruimte! In 2017 is er een nieuwe slecht weer accommodatie van ruim 100 m2 voor de camping gasten gerealiseerd, genaamd "de Boomhut". Dit gebouw is om de kastanjeboom gebouwd. Traditioneel vormgegeven en voorzien van kleine kookgelegenheid, smoker-bbq, kleine koelkast en serviesgoed.

Ook is er een laadpunt voor elektrische autoís gemaakt.

Het terrein 6000 m2 groot is, Camping Aktief is de ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen direct vanaf de camping naar Adrspach en Polen bv, maar ook rust en cultuur vindt u hier. Er is een Jeu de boulesbaan.

Vernerovice is goed bereikbaar, er is namelijk een treinstation op 2 km en busverbinding op 400m in het dorp.

Bedrijfsovername:

Deze objecten (wordt gerund als camping / B&B, een vergunning voor horeca kan aangevraagd worden) kunnen als lopend bedrijf worden overgenomen, dat wil zeggen inclusief de SRO (Tsjechische BV), waarop alle vergunningen en contracten gevestigd blijven. Ook de inventaris gaat op deze manier mee over op de nieuwe eigenaren.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2%, excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Vernerovice, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl