Grote, goed lopende 4-sterren camping met vakantiepark te koop, Tsjechië, regio Vysocina.

 Real estate Czech Republic  Reality Cesko  Makelaar Tsjechie  
Foto's:

Camping te koop Vysocina. Camping met zwembad, chalets en bijgebouwen, Vysocina Tsjechie. Grote camping, te koop Tsjechie. Camping te koop, Vysocina, Tjechie. Luxe, grote camping, te koop in Tsjechie, met zwemmeer. Luxe grote camping te koop in rustig plaatsje Pocatky, Tsjechische Republiek. Huis, vakantiehuis, winter, huis te koop, Vysocina Tsjechie.
Mooi, ruime vakantiehuizen en/of camping te koop Tsjechie. Regio Vysocina.
Camping te koop Noord-Bohemen, Vysocina. Camping met zwembad, chalets en bijgebouwen, Vysocina Tsjechie. Grote camping, te koop Tsjechie. Camping te koop, Vysocina, Tjechie. Luxe, grote camping, te koop in Tsjechie. Luxe grote camping te koop in rustig plaatsje Pocatky, Tsjechische Republiek. glijbaan, zwembad op camping te koop, Vysocina Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: Op aanvraag
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Pocatky, Tsjechië
Percelen: ca. 8 hectare

Beschrijving onroerend goed:

Het vakantiepark ligt ongeveer in het midden van Zuid-Tsjechië tussen Praag en Wenen. Deze plaatsen zijn vanaf het park eenvoudig te bereiken. Een fantastische vakantieplek waar het absoluut veilig is. Door de ligging op 610 meter hoogte en de natuurlijke doorstroming van de meren is er in deze streek geen wateroverlast of risico op overstromingen.

Op de camping zijn vele staanplaatsen (met of zonder prive sanitair), maar ook bungalows, safaritenten, chalets te huur. Er zijn op het vakantiepark o.a. meerdere zwembaden, een zwemmeertje, speeltuin, kidsclub, receptie en een bistro.

Bedrijfsovername:

Deze objecten (wordt gerund als camping / vergunning voor horeca is aanwezig) kunnen als lopend bedrijf worden overgenomen, dat wil zeggen inclusief de SRO's (Tsjechische BV), waarop alle vergunningen en contracten gevestigd blijven. Ook de inventaris gaat op deze manier mee over op de nieuwe eigenaren.

Verkoop-informatie

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Promofilm van de camping op Youtube:

Locatie:

Pocatky, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl