Perceel met bouwbestemming voor meerdere woningen te koop, Noord-Bohemen, Novy Bor, Tsjechië

Nieuw aanbod!

Groot vakantiehuis te koop in Tsjechie, Lampertice, regio Trutnov  Pozemky na prodej, Arnultovice, Novy Bor   Building plots, North Bohemia, Novy Bor.

Foto's:

bouwgrond Novy Bor, Noord-Bohemen weg en stoep perceel Novy Bor bestemmingsplan Novy Bor - Tsjechie bouwgrond noord bohemen Luchtfoto kadaster bouwrijp perceel bouwgrond noord-bohemen - Tsjechiƫ
Bouwgrond voor mooi project, Reuzengebergte te koop in Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: op aanvraag
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Arnultovice, Novy Bor, Tsjechie
Perceeloppervlakte: ca. 1900 m2

Beschrijving onroerend goed:

Te koop, namens client, twee bouwpercelen (origineel 1 perceel, dat gesplitst is). Bestemming voor 1 groot huis, dan wel 2 (of wellicht meer) kleinere woningen. Te bebouwen oppervlak van perceel is totaal 20% (dat is inclusief verharding zoals bijv. een oprit met klinkers).

De percelen zijn in een rustige woon-omgeving gelegen; de diverse aansluitingen gas/water/elektra/riolering zijn in de directe nabijheid, er is tevens reeds een trottoir. Toestemming voor 2 inritten is gegeven.

Een bouwvergunning is nog niet afgegeven; u kunt dus naar wens en naar eigen inzicht de bouw-bestemming nog invullen. Percelen zijn wel al bouwrijp gemaakt.

Verkoop-informatie:

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2,5%, excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven tot 5-6% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen: www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Arnultovice, Novy Bor, Tsjechië


Contact:

Hartmanova.eu
J.P.Koch
Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
www.huis-kopen-tsjechie.nl/bouwgrond-tsjechie-lampertice-reuzengebergte/