Groot huis, pension of bed and breakfast in skigebied Spindleruv Mlyn te koop.

- REEDS VERKOCHT! -Foto's:

Ideaal pand voor bed and breakfast of pension, Reuzengebergte, Tsjechie. Terras bij huis Spindleruv Mlyn, Reuzengebergte. Woonkamer, pension te koop Tsjechie, skigebied Vrchlabi. Woonkamer, B&B te koop, skigebied Reuzengebergte, Tjechie. Slaapkamer, pension of B&B, Tsjechie. Slaapkamer, huis te koop bij skigebied, Tsjechische Republiek. Keuken van pension te koop, Tsjechie. Skigebied.
Groot vakantiehuis, pension of B&B, skigebied Spindleruv Mlyn, Tsjechie.
Hal boven, pension te koop Tsjechie. Pension te koop, skigebied Spindleruv Mlyn, Tjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Prední Labská 95, Spindleruv Mlyn
Perceel: ca. 1270 m2

Beschrijving onroerend goed:

Een goed onderhouden huis (tevens mogelijkheid om te gebruiken als pension) gelegen aan de weg van Vrchlabi naar Spindleruv Mlyn. Het huis heeft een oppervlak van ca. 300 m2 en grond met twee parkeerterreinen. Verhuuropbrengst, ondanks corona is in 2020 zo'n EUR 12.000,-.

Indeling:

Begane grond:

Hal met aanliggend een eet- zitkamer, nog een kamer, een keuken, 4 wc’s een douche badkamer en opslagruimtes op de begane grond.

Eerste verdieping:

4 kamers, 2 badkamers en twee wc’s aan de hal. Kamer 1 heeft als appartement een eigen douche/wc en bad. Kamer twee is een kamer met raam aan de voorzijde van het pand. Kamer 3 ligt op de hoekzijde. Kamer 4 heeft weer een eigen douche/wc.

Tweede verdieping:

Een hal met nog twee kleine kamers met een velux raam.

Kelder:

Deze wordt nu gebruikt voor opslag van kolen en hout in de ene ruimte en opslag van gebruiksmaterialen in de andere ruimte. Hier kan eventueel een sauna en speelruimte in gemaakt worden.

Buiten:

Vanaf de hal op de tweede verdieping heeft u toegang tot een terras van 50 m2 en kunt u het omliggende perceel met bomen, planten en zitjes betreden.

Ligging:

Het huis ligt halverwege de wintersport plaatsen Spindleruv Mlyn en Vrchlabi. Er is een klein skigebied aan de overkant van de weg, en de grote gebieden (van Spindleruv Mlyn en Herlickovice ) zijn binnen 6 minuten goed bereikbaar per auto of het nabijgelegen openbaar vervoer. In de zomer kun je direct vanuit het huis de berg op mooie urenlange wandelingen maken. Of lekker relaxen in de zon op het terras. De zon is er vanaf circa half 11 tot half 6.

Voorzieningen:

Het huis heeft, omdat het sinds het jaar 2000 als pension is gebruikt, meerdere douches en wc’s. Het huis is goed onderhouden en kent geen mankementen. Er is een ingebouwde waterzuiveringsinstallatie die om de twee jaar een onderhoudsbeurt heeft gekregen. Water komt uit de bergen via een eigen wateropvang en uit een eigen geslagen waterput naast het huis en wordt ieder jaar aan een test onderworpen. Het huis heeft jarenlang als volledig pension gediend en daarom aan alle vergunningseisen (ook wat betreft het leveren van voedsel) voldaan. Het huis leent zich dus zowel voor permanente bewoning als voor exploitatie als vakantiehuis of pension. Het dak van het huis is in 2015 nog volledig nagekeken en geheel geverfd. De buitenkant is jaarlijks goed onderhouden.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Predni Labska 95, Spindleruv Mlyn


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl