Lieflijk, gerenoveerd vakantiehuis met riante tuin, in het glooiende landschap tussen het Reuzengebergte en Boheems Paradijs te koop, TsjechiŽ.

- REEDS VERKOCHT ! -Foto's:

Te koop vakantiehuis, Cesky Raj, Reuzengebergte, Tsjechie. Te koop vakantiehuis, Cesky Raj, Reuzengebergte, Tsjechie. Mooie oude, gerenoveerde woonboerderij te koop Tsjechie. Villa te koop, Tjechie. ruim en luxe huis te koop in Noordbohemen Tsjechie. Slaapkamer, mooie woonboerderij, chalupa, Tsjechische Republiek. Slaapkamer, huis te koop, Tsjechie.
Klassieke woonboerderij te koop, tussen Reuzengebergte en Boheems Paradijs, Noord-Bohemen Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Bela 129, Tsjechie
Perceel: ca. 970 m2

Beschrijving onroerend goed:

Nieuw in de verkoop, namens cliŽnt: lieflijk en gerenoveerd vakantiehuis met riante tuin, in het glooiende landschap tussen het Reuzengebergte en Boheems Paradijs in Noord-Bohemen.

Het in 2007/2008 gerenoveerde huis, met de lokale, klassieke architectuur, ligt langs een rustig weggetje, en is goed bereikbaar. Het heeft op de begane grond een ruime, zeer sfeervolle woonkamer (houten vloer, tevens geisoleerd) van ca. 31m2, een moderne woonkeuken met eethoek (23m2), van alle gemakken voorzien, en een badkamer met inloopdouche. De keuken en badkamer hebben vloerverwarming. Op de begane treft u ook een halletje en een mooie, gewelfde oude kelder.
Het huis is voorzien van een nieuw dak, nieuwe schoorsteen, volledig nieuwe elektra, nieuwe keuken, nieuwe vloeren.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, en een gang/overloop met vele opbergmogelijkheden.

Buiten in de tuin staat een metalen schuurtje, en er staan diverse fruitbomen.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% excl.BTW (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Bela 129, TsjechieContact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl