Prachtig, ruim (vakantie)huis op groot perceel te koop, Nova Ves, Tsjechie, Zuid-Bohemen.

- VERKOCHT ! -

Prachtig huis, volledig gerenoveerd en goed onderhouden, Nova Ves bij Jindrichuv Hradec, Zuid-Bohemen, Tsjechie  Dum, villa na prodej, Ceska Kanada   Schoenes Haus und/oder Ferienhaus zu verkaufen Suedboehmen, Tschechien.

Foto's:

Huis te koop regio Trutnov, zeer idyllisch. Keuken van landhuis, Tsjechisch Canada, Tsjechie. Gevel huis, te koop Tsjechie. Boerderij te koop, foto hof en erf, regio Trutnov, Tjechie. ruim huis, woonkamer, te koop in Havlovice, Noord-Bohemen, Tsjechie. Kamer, huis te koop in rustig plaatsje bij Trutnov, Tsjechische Republiek. Zolder, villa te koop, Tjechie.
Mooie, ruime villa op rustige locatie, gewilde regio Tsjechisch Canada, Zuid-Bohemen.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Nova Ves, Tsjechie
Perceel: ca. 2000 m2

Beschrijving onroerend goed:

Volledig tot een luxe villa omgebouwde school met ťťn klas (nu woonkamer) uit 1939. Gelegen in het beschermde dorpje Nova Ves aan de voet van Tsjechisch Canada. Het dorpje is door bosarbeiders gebouwd in de vorm een Canadese zaag en valt onder volksarchitectuur.

Met 12 slaapplaatsen de ideale plek om met het gezin, vrienden of voor de oude dag tot rust te komen. Voorzien van alle gemakken. Koel in de zomer en aangenaam warm in de winter met de prachtige grote haard, vloerverwarming en elektrische verwarmingselementen om de woning snel te verwarmen of als backup. Dicht bij Jindrichuv Hradec, Nova Bystrice en Oostenrijk met ettelijke golfbanen, Monachus 18 + 9 holes, Haugschlag 2 x 18 holes in de buurt, aantrekkelijk en gevarieerde fiets, wandel- en langlaufroutes en meertjes om te zwemmen. De luchthavens van Praag en Wenen liggen beide op ca 2 uur rijden van Nova Ves.

In 2003 is het huis volledig gerenoveerd met o.a. nieuwe elektra, vloeren, vloerverwarming, open haard, isolatie, elektrische verwarming, luxe toiletten en badkamers, op maat gemaakte keuken, bijkeuken en andere inbouwkasten. Van buiten en binnen keurig strak gestuct en onlangs nog geschilderd. Het huis is volledig gemeubileerd met authentieke vakkundig gerestaureerde Tsjechische meubels.

Indeling kort (vraag ons om een uitgebreide omschrijving):
Beneden: ruime hal, luxe keuken, bijkeuken, toilet grote woonkamer.
1e verdieping: hal, 3 (slaap)kamers, badkamer.
2e verdieping: badkamer en slaapkamer.
Buiten/bergruimte etc.: kelder 20m2, garage 60m2, grote tuin (perceel totaal ca. 2000m2). Beeldentuin/gazon/bomen.

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van 5-6% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Nova Ves, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl