Leuk recreatief object, pension en restaurant in aanbouw in Jivka, nabij Trutnov, Tsjechie.

hotel, pension, gasthuis te koop in Zuid-Bohemen Tsjechie  Dum na prodej severni cechy   Hotel with restaurant Northern Bohemia, Czech Republic   Immobilien Tschechien

Foto's:

impressie pension eden uitzicht pension eden reconstructie pension te koop reuzengebergte luchtfoto penzion eden huidige staat gedeeltelijke reconstructie penzion eden authentieke hal penzion eden
impressie penzion eden
 

Kenmerken:

Vraagprijs: -
Niet inbegrepen / k.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Jivka, Tsjechie
Perceel: ca. 15000 m2
Op dit moment bieden wij te koop aan:

Het in aanbouw zijnde gezellige en mooi gelegen pension met restaurant, PENZION EDEN genaamd.

Dit pension in aanbouw ligt op een absoluut unieke toplocatie met een oppervlakte van van maar liefst ruim 1,5 ha. eigen terrein voor mensen die van rust en natuur houden en even de hectiek van alledag achter zich willen laten.

Het geheel betreft een vrijstaand stenen object in vier verdiepingen. Voor het project is is een bouwvergunning afgegeven en uit de projectdocumentatie blijkt dat het betreffende object kan worden verbouwd tot een pension met restaurant. Ook de bestemming van het bouwperceel is voor "recreatieve doeleinden". Er is reeds een aanvang gemaakt met de verbouwingswerkzaamheden, t.w. nieuwe betonvloeren en een compleet nieuwe dakkonstruktie met nieuwe dakpannen en dakkapellen.

In de prijs is inbegrepen, nog aan te brengen Velux-dakramen, staalwerk t.b.v. de balkons met leuningen. Verder nog inbegrepen een complete en schone SRO (een Nederlandse BV), "PENZION EDEN SRO", alsmede een complete website incl. reserveringssysteem en folders.

INDELING:
Op de begane grond is gepland: entree met receptie, toiletgroep, kantoor,lift alsmede een restaurant en keuken met de nodige opslag en verwerkingsruimten.
Capaciteit restaurant voor 35 plaatsen met diverse terrassen.
Op de eerste etage komen 5 kamers met balkon, allen per lift te bereiken en rolstoelvriendelijk.
Op de tweede verdieping komen eveneens 5 kamers terwijl op de derde etage 2 grote appartementen zijn gepland.
Alle kamers hebben een eigen sanitaire inrichting. Totale capaciteit 25 a 30 personen.

Het dorp Jivka bevindt zich op 15 km afstand van de steden Trutnov en Nachod. Het is een klein schilderachtig dorp gelegen in een uniek natuurgebied, supermooi in elk jaargetijde. Op steenworp afstand bevinden zich o.a. diverse skigebieden en het altijd prachtige rotsgebergte Adrspach. Het landschap biedt perfecte mogelijkheden om te wandelen, fietsen en om te langlaufen. Ideale omgeving voor het geven van seminars op velerlei gebied.

------------------------------
HET GEHEEL IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR EEN ONDERNEMEND STEL DAT GELIJK AAN DE SLAG WIL.

Locatie: Reuzengebergte in Tsjechie.

Omgeving: Activiteiten in de omgeving: vele wandelroutes, fiets-mogelijkheden, diverse gezellige Tsjechische skidorpen, golf-banen.

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% voor de koper gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie: Jivka, Trutnov, Reuzengebergte:

Contact:

Hartmanova.eu
J.P.Koch
Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
tsjech.eu/PenzionEden