Fraai, goed geisoleerd woonhuis (bungalow) te koop, rustig plekje in Bernartice, bij het Reuzengebergte, Tsjechie.

--- Dit huis is reeds verkocht! ---Foto's:

achterkant huis Reuzengebergte Te koop charmant huis leuk bergdorpje, Reuzengebergte Tsjechie. omheinde tuin - regio Trutnov, te koop in het Reuzengebergte in Tsjechie. Huis te koop, Krkonose, Tjechie. Vier slaapkamers in ruim huis, te koop in Tsjechie. Keuken van het mooie vakantiehuis, te koop in rustig bergplaatsje, Tsjechische Republiek. Haard, bungalow Bernartice, rustige omgeving, huis te koop, Tsjechie.
Mooi, ruim vakantiehuis te koop Tsjechie. Rustig bergplaatsje, Reuzengebergte.
Woonkamer huis Reuzengebergte De slaapkamer, te koop in het Reuzengebergte in Tsjechie. Huis te koop, Krkonose, Tjechie. Haard, bungalow Bernartice, rustige omgeving, huis te koop, Tsjechie.
 

Kenmerken:

Vraagprijs: - CZK
Niet inbegrepen / n.o.t.k.: Provisie (overdrachtsbelasting n.v.t.)
Adres: Bernartice 333, Tsjechie
Perceel: ca. 1250m2

Beschrijving onroerend goed:

Nieuw in de verkoop namens onze clienten, een vrij recent gebouwde (gelijkvloers) bungalow met twee slaapkamers en grote tuin, in een rustig gedeelte van het dorpje Bernartice. Vanwege de zeer goede isolatie (zowel muren, vloer als plafond), en heerlijke houtkachel zijn de energiekosten erg laag.

Indeling:
Binnenkomst in de hal, rechts de ingang naar de keuken en woonkamer, links naar de badkamer, technische ruimte en twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer is er een uitgang naar het terras, dat (deels) overdekt is.

Aan de linkerzijde van het huis, naast de ingang, is een garage, en/of werkplaats, die is gebouwd op betonnen funderingen, met 10 cm ingebrachte interne isolatie en aluminium dakbedekking.

De grote tuin is mooi aangelegd, met een kleine buitenhaard en een schuur voor brandhout, het object is gelegen in een rustig deel van het dorpje, centrum op ca. 500 m, met goede toegang.

Dit mooie huis is slechts 12 jaar oud, de garage-uitbreiding is 7 jaar oud, de technische staat is perfect, goed onderhouden, zonder duidelijke gebreken of onafgewerkte werken, in een rustige omgeving nabij de natuur op een zonnig perceel.

Omgeving:

In het dorp is zowel een bus- als treinverbinding (station), winkels, gemeentehuis, school, kleuterschool, en een restaurant. De stad Trutnov ligt op ca. 12 km, de grens met Polen op ca. 6 km, goede bereikbaarheid, in de nabije toekomst (2026) snelwegverbinding richting Hradec Kr lov -Praag (aan de andere kant v.h. dorp Bernatice).

Verkoop-informatie

De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven van meer dan 3% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een Nederlands-Tsjechische juriste het huis verkopen:   www.hartmanova.eu

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op (zie onder).

Locatie:

Bernartice 333, Tsjechie


Contact:

Hartmanova.eu

Tel. 06 - 2812 1420
Mail: info@hartmanova.eu
huis-kopen-tsjechie.nl